Kuuntelee ja keskustelee

Yhdistys

Satakunnan Mielenterveysseura on Mieli ry:n (entisen Suomen Mielenterveysseuran) paikallisyhdistys. Pääasiallinen toiminta on kriisipuhelinpäivystys osana valtakunnallista kriisipuhelinverkkoa. Tavoitteena on mielenterveysongelmien ennalta ehkäiseminen sekä vaikeuksissa olevien ihmisten tukeminen kuuntelemalla ja keskustelemalla. Tarvittaessa soittaja ohjataan ammattiavun piiriin. Koulutettujen ja työnohjausta saavien vapaaehtoistyöntekijöiden toimintaa ohjaavat Mieli ry:n eettiset periaatteet.

Yhdistys järjestää myös erilaisia tapahtumia, koulutusta ja vierailuja kouluissa.

Yhdistys on rekisteröity 2.1.2013

Liity jäseneksi

Täytä hakulomake tässä. Jäsenmaksu on 15 euro/vuosi. Jäsenmaksulla tuet toimintaamme.

Satakunnan Mielenterveysseuran hallitus vuonna 2019 on: Pertti Pale (pj), Aino Santalähde, Elina Jääskeläinen, Kari Perälä, Eveliina Perälä ja Iris Pale.